onsdag 20 maj 2009

Keskiviikko

Idag får vi se vad vi hittar på. Det var ju tänkt att vi skulle åka buss ner till stan för att ta en fika, jag och Koira. Men nu är det pissväder, och det är ju inte lika kul då. Fast å andra sidan behöver hon verkligen tränas på att åka buss. Men sen så kanske vi ska träffa en tjej som eventuellt ska bli Koiras dagmatte i höst, så vi ska avvakta med både vädret och från henne.

Det var en snubbe här alldeles nyss som skulle fixa vår toalettstol som hade en trasig spolknapp. Grejen är bara den att nu står toalettstolen och spolar hela tiden, och det går inte att spola som vanligt heller. Bra fixat, hörru! Så nu har jag gjort en ny felanmälan, det får de bannemig fixa!

Annars blir det nog inte många knop idag inte. Om vi nu inte åker in till stan så far vi nog hem till min pappa och leker lite i hans trädgård. Mer än så behövs inte, det har ju varit aktivitet i 180 två dagar i rad nu. Väntar fortfarande spänt på bilderna från stadsträningen i måndags!

1 kommentarer:

Frida sa...

Ja, det är nästan så man inte tror att den fungerar så bra som på filmen, för bra för att vara sant nästan :P! du får komma med rapporter om hur den gick sen :)