onsdag 20 maj 2009

Första bussresorna avklarade!

Det vart buss iallafall! Och vi träffade Josephine också som ska vara Koiras dagmatte i höst om allt går enligt planerna. Hon var jättetrevlig! Och Koira charmade henne såklart! ;)

Fast jag fick inte prata så mycket med henne, för vi råkade sätta oss brevid en väldigt snacksalig gubbe. Han påstod att han var både civilingenjör och ekonom, men att han levde i en portfölj. Haha. Men det var trevligt, det är inte alltid man träffar på nån som har ätit bäver och äger ett hus med swimmingpool (fast att han inte kan simma) i Frankrike... Haha! Kul folk det finns!

Jag längtar ihjäl mig tills nya kameran kommer, det finns så mycket roligt Koira hittar på hela tiden! Idag fick hon för sig att klippa vattenstrålen från en fontän, det var skitkul! Hon som har varit lite frågande inför vatten tidigare tyckte att det var hur underhållande som helst helt plötsligt! Det blir nog fler stadsutflykter skulle jag tro!

Bussresan gick också bra, både dit och hem. Hon är lite rädd för bussarna för de låter så mycket, men vem är inte det!? Bara matte mofsar in en massa korv och köttbullar i munnen så går det mesta bra! Och så har vi såklart tränat på att sitta innan man går över övergångsställen, detta viktiga! Hon är lite seg när det gäller det, men det är väl för att det är så mycket intryck i stan...! Träning ger färdighet, heter det ju!

0 kommentarer: