tisdag 28 april 2009

Valpkurs 27/4

Igår var det dags för första tillfället på valpkursen med valparna! Förra gången var det ju bara teori, men idag fick vi träffa hela lilla "flocken"! Helt underbart!

Vi började med en liten kort promenad, och sen en lek- kontra passivitetsövning. Perfekt! Koira behöver verkligen lära sig slappna av ibland...!

Sen var det dags att gå tillbaka till gräsplanen borta vid lokalen, och där vart det inkallningsträning med handtarget... Jag säger bara WOW! Kommer passa oss som handen i handsken, verkligen! Koira var såklart superduktig och fattade vinken direkt!

Sist var det en liten ögonkontaktsövning. Det har vi ju tränat en hel del på hemma redan vid utfodring och annars också, så det funkade kanon... Men det märks ju att vi har tränat Koira att ligga ner, för hon tror hela tiden att hon ska få godis om hon gör det, haha. Nåja, hon är ju liten fortfarande, så man kan ju inte klandra henne! Duktig är hon iallafall!

Imorgon tänkte jag åka ut med henne till skogen och träna på de grejerna vi gjorde på kursen igår. Och så ska hon få vara lös också, det ska nog gå bra. Hon är ju väldigt lyhörd och kommer gärna när man ropar på henne.

0 kommentarer: