torsdag 23 april 2009

Idag har det hänt häftiga grejer!

Inatt kan jag lova att lilltjejen kommer sussa sött! Det har varit full rulle deluxe idag!
Först åkte vi till Jägarvallens djursjukhus för träff med andra valpkursare. Det var veterinärkväll, och vi fick en massa info...

Sen i mitten var vi tvugna att åka iväg ett tag till Djurdoktorn i Tannefors för en undersökning av "pricken" Koira har på bogen. Det visade sig vara något ofarligt som antagligen är på grund av någon allergi. Vi ska behandla med en kräm, så den försvinner nog om sisådär 2 veckor. Hejdå 700 kronor! :(

Sen efter det for vi tillbaka till Jägarvallen så vi fick träna lite på veterinärmiljön lite till. Klippte lite klor (hon klippte i pulpan! aj!) och sådär, det funkade bra.

Kan ju säga att Koira verkar charma alla i hennes närhet med sin söthet, alla vill pussa på henne! :) Sen skämde vi bort henne lite grann med att köpa både tuggben, godis och en ny (och bättre!) aktiveringsboll.

Måste säga att jag är hemskt stolt över Koira. Hon är så otroligt duktig när vi åker bil, inget gnäll alls. Och det gick superbra att hälsa lite försiktigt på de andra hundarna på djursjukhuset idag också, ingen svans mellan benen här inte! Nog för att hon kanske är lite blyg i början, men vem är inte det vid nya bekantskaper...!?

Nu är det natti-natti som gäller. Sista kissrundan för kvällen, sen är det bums i säng! :)

0 kommentarer: