lördag 18 april 2009

Händelserik helg!

Jag tror att Koira är glad att det är helg, för då är ju husse också hemma och kan leka med henne. Härligt när hela familjen är hemma!

Idag har vi varit ute i dungen och på kullen och tränat inkallning. Eftersom det inte gick sådär toppen förra gången hon var lös, så fick det bli i lina idag. Nu ska vi träna det varje dag, och kombinera med lössläpp på platser där vi vet att det är säkert. Det kommer gå åt mycket blodpudding, korv och köttbullar, haha! Har köpt hem leverpastej också, ska se efter om det är nån hit hos lilla damen.

Resten av dagen har sett ut så här: Zzzzzzzz... Snaaaaaark! Sömn i soffan är Koiras favorit tror jag! Det är bra, för det betyder att det finns mycket tid för matte att göra annat. Som att måla och teckna till exempel. Idag fick det bli en Chesire Cat. Synd bara att min nyinköpta tusch flyter ihop med vattenfärgerna, bara. Och att vattenfärgerna typ torkar i tuben. Suck. Får köpa bättre tror jag.

Imorgon är det premiär för stora slurk-träningen! För er icke-invigda betyder det att vi ska börja träna Koira i att inte vara rädd för dammsugaren. Dessutom ska vi träna att sitta i bilburen utan att gnälla, kanske får man ett märgben där om man har tur...!?

Som ni märker är det fullt upp hela tiden! Ingen rast, ingen ro...!

1 kommentarer:

Linnéa sa...

hon är så söt!!! gud man bara smälter, vilken ras är det?